U kunt bij MaQu Schilderwerken uit Bocholtz terecht voor diverse werkzaamheden. Naast deze diensten zijn er nog meer mogelijkheden. Informeer vrijblijvend op welke manier wij u kunnen helpen of kijk bij de projecten naar een overzicht van eerder afgeronde werkzaamheden.

Binnenschilderwerk

Het schilderen van onder andere plafonds, wanden, trappen, binnendeuren, kozijnen en de gevelkozijnen aan de binnenkant van het pand. Naast het schilderwerk doen wij ook behangen.

Wandafwerkingen voor binnen

De afwerking van wanden bepaalt zeer sterk de sfeer van een ruimte. Hieronder valt onder andere het aanbrengen van muurverf, structuurverf en glasweefselbehang.

Buitenschilderwerk

Het verven van metselwerk kan een woning een nieuwe frisse uitstraling geven. Wij kunnen uw bestaande schilderwerk overschilderen of uw ongeschilderde metselwerk of stucwerk voorzien van een geschikt verf systeem. Ook valt het schilderen van onder andere houtwerk zoals gevelkozijnen en daklijsten onder buitenschilderwerk. Daarnaast kunnen wij ook diverse andere materialen zoals Trespa, kunststof en aluminium voorzien van een nieuw verfsysteem.

Beton

Wij kunnen ook uw beton verven. Denk hierbij aan onder andere balkonvloeren en betonnen geveldelen.

Spuitwerk

Bij spuitwerk doen wij het nevelarm verfspuiten van onder andere binnendeuren, binnendeurkozijnen, radiators en panelen.

 

Houtrot reparatie

Door invloed van weer en wind heeft met name het houtwerk buiten uw woning veel te lijden. Afhankelijk van de plek en uitbreiding is het mogelijk om de houtrot vakkundig te herstellen. Nadat de reparatie is voltooid wordt het hout behandeld en van een nieuwe laag verf voorzien. Daarna kan uw houtwerk er weer jaren tegenaan. Als het houtrot niet meer te repareren valt maken wij gebruik van Ventistone. Dit is een duurzame oplossing voor het vervangen van houtrotschade aan kozijnen. U kunt voor meer informatie een kijkje nemen op hun site: https://www.ventistone.nl/

Hieronder hebben wij een voor en na foto van een in slechte staat verkerende kozijndorpel:

Glasreparatie

Bij beschadigingen aan glaswerk kunnen wij kleine reparaties zelf oplossen. Voor de grotere schades schakelen wij onze vertrouwde partners in.